30 NEDERLANDSE KUNSTENAARS WERDEN UITGENODIGD OM HUN VISIE OP DE RELATIE TUSSEN DE SKATE SUBCULTUUR EN DE HEDENDAAGSE VORMGEVING VORM TE GEVEN OP EEN BLANK SKATEBOARD. DE CUSTOM DECKS ZULLEN IN SKATEPARK PIER15 ONTHULD WORDEN EN ONLINE PER OPBOD VERKOCHT WORDEN AAN DE HOOGSTE BIEDER.


Dit was het resultaat (expositie is afgelopen).

Over All Hands on Deck

Expositie 'All Hands on deck', ontsproten aan het gemeenschappelijke brein van ontwerpers Thunder&Bold, Thomas&Jurgen en Olivier Vrancken, als ode aan het skateboarden. Met vereende krachten en een gemeenschappelijk doel werd vorm gegeven aan een betekenisvolle tentoonstelling. Deze belicht de relatie tussen de skate subcultuur en de hedendaagse vormgeving. 30 Nederlandse kunstenaars werden uitgenodigd hun visie op dit verband vorm te geven op een blank skateboard.

De custom decks zullen in skatepark Pier15 onthuld worden en per opbod online verkocht worden aan de hoogste bieder. Bieden kan tot en met 25 oktober. Als onderdeel van het Graphic Design Festival zullen de skateboards gedurende een maand te bezichtigen zijn in Pier15 Breda.

Aansluitend zullen er foto's getoond worden van Max Fransen. Kortom, een niet te missen gebeuren dat wordt geopend met een knallend feest. De fototentoonstelling zal als onderdeel van ZUIDLIJN ook te zien zijn op 4 andere locaties in brabant: Bij Area 51 in Eindhoven, World Skate Center in Den Bosch, de Cacaofabriek in Helmond en Hall of Fame in Tilburg.


All Hands on Deck - Skateboard Expositie Breda

Made possible by