30 NEDERLANDSE KUNSTENAARS WERDEN UITGENODIGD OM HUN VISIE OP DE RELATIE TUSSEN DE SKATE SUBCULTUUR EN DE HEDENDAAGSE VORMGEVING VORM TE GEVEN OP EEN BLANK SKATEBOARD. DE CUSTOM DECKS ZULLEN IN SKATEPARK PIER15 ONTHULD WORDEN EN ONLINE PER OPBOD VERKOCHT WORDEN AAN DE HOOGSTE BIEDER.


Dit was het resultaat (expositie is afgelopen).

FAQ

1. Hoe breng ik een bod uit?
Dit doe je door naar de pagina van de desbetreffende artiest te gaan en je aan te melden via facebook. Daarna kan je het bedrag invullen dat je wilt bieden voor het deck.

2. Met hoeveel mag ik een bod verhogen?
Biedingen starten bij €50,- en dienen minimaal verhoogd te worden met €5,-. Het maximale bedrag dat je kan bieden op een deck is het dubbele van het huidige bod. Echter het eerste bod dat op een deck wordt geplaats kan zo hoog zijn als je zelf wilt.

3. Ik ben overboden. Wat nu?
Als je bent overboden dan krijg je automatisch een notificatie via de mail. Je kunt dan als je wilt opnieuw een bod uitbrengen.

4. Ik ben wel overboden, maar heb geen mail ontvangen. Wat nu?
Het kan zijn dat de mail in je spam binnen komt.

5. Kan ik mijn bod nog intrekken?
Biedingen kunnen niet meer worden ingetrokken en zijn bindend. Dit betekent dat als je een bod uitbrengt en je bent de winnaar je automatisch akkoord gaat met het kopen van het deck voor het door jou geboden bedrag.

6. Tot wanneer kan ik bieden?
Je kan bieden tot zondag 25 oktober om 23.59 uur.

7. Hoe weet ik of ik de hoogste bieder ben?
Na het sluiten van de veiling krijgt de winnaar een mailtje met aanvullende gegevens om de koop af te handelen.

8. Naar wie gaan de opbrengsten?
De opbrengsten van de decks gaan naar de ontwerpers van het deck. De organisatie houdt hier wel nog de gemaakte kosten van in. All Hands on Deck is er voor de ontwerpers en heeft zelf geen winstoogmerk.

9. Kan het deck ook verzonden worden?
Je bent de hoogste bieder, maar bent niet in de gelegenheid om het deck zelf of door iemand anders op te laten halen. We kunnen het deck dan naar je verzenden. De verzendkosten hiervan tellen we bij je bod op.


All Hands on Deck - Skateboard Expositie Breda

Made possible by